Nepremičninski davek in vrednotenje nepremičnin

Nepremičninski davek in vrednotenje nepremičnin

NEVERJETNA PONUDBA!!!

 

Prehitite dolge vrste na geodetskih upravah in si zagotovite kvalitetno svetovanje ter optimizacijo vrednosti in davka na svoje nepremičnine.

Lastniki vseh stavb in zemljišč,  ki niste prepričani v pravilnost izračunane vrednosti svoje nepremičnine, še manj pa zadovoljni s pripadajočim informativnim izračunom davka na dotično nepremičnino ali pa bi radi le spremenili določene podatke vezane na to nepremičnino, POZOR

Časa za ureditev podatkov o nepremičninah ni veliko, saj lahko le te spreminjamo zgolj do 31.03.2014. Po tem datumu bodo namreč za izračun obveljali obstoječi podatki, ki bodo obravnavani kot pravilni podatki v REN ter bodo podlaga za izračun posplošene tržne vrednosti nepremičnine, ki bo osnova za izračun davka na nepremičnine. 

Če je tudi vas v teh dneh v poštnem nabiralniku pričakalo sporočilo Geodetske uprave Republike Slovenije, s podatki o nepremičninah in informativnim izračunom davka, vi pa nimate pojma kaj le ti predstavljajo še manj pa ali so pravilni predvsem pa za vas najbolj ugodni?

BREZ SKRBI, ZA VAS IMAMO ODLIČNO NOVICO!

Predstavljamo vam elegantno rešitev s katero namesto vas uredimo vse potrebno, tako da bodo podatki o vaši nepremičnini v REN-u pravilni. Hkrati pa preverimo ali je bila vrednost vaše nepremičnine določena po pravilnem modelu vrednotenja ter vam svetujemo kako najlažje in učinkovito zmanjšate stopnjo obdavčitve za vse svoje nepremičnine, bodidi naj gre za zemljiške parcele ali stavbe.

Svetovanje na področju nepremičninskih evidenc in davka na nepremičnine je postalo zelo kompleksno, zato je potrebno imeti posebna znanja in kompetence. Naši strokovnjaki so usposobljeni za urejanje podatkov pri drugih upravljavcih podatkovnih zbirk ter za izvedbo vseh vrst geodetskih storitev. Podatke v REN lahko z različnimi dokazili lastnik uredi z obiskom na Geodetski upravi RS, lahko pa se odloči za celostno ureditev podatkov in vse uredi s pomočjo strokovnjaka, ki mu bo svetoval in zanj izpeljal vse potrebne postopke na Geodetski upravi RS in pri ostalih upravljalcih podatkov. 

V geodetskem podjetju Geodetske storitve Dean Kobale s.p. se zavedamo odgovornosti, ki jo imamo do strank in vemo, da nam ljudje zaupajo svoje prihranke in lastnino. Razbremenimo vas različnih birokratskih postopkov, ki jih opravimo namesto vas, kar pomeni, da prihranite veliko skrbi, časa in denarja. 

Naše podjetje odlikuje timsko delo, neprestano izpopolnjevanje znanja, zanesljivost, kvaliteta in osebni pristop. To so kvalitete zaradi katerih so naše stranke mirne in zadovoljne, saj vedo, da bo delo pravočasno in kvalitetno opravljeno.

© 2010 Geodetske storitve Dean Kobale s.p.

Izdelava spletne strani: NAVDIH.NET